KUNTOILLEN, KEVENNELLEN JA RENTOUTUEN HYVÄÄN OLOON

040 766 3844

Urheiluhierojasi Turussa

Urheiluhieroja Raimo Leppänen toimii ammattitaitoisena urheiluhierojana Turussa ja sen lähikunnissa.

Kokenut urheiluhieroja tarkoittaa, että hierontaotteet ovat riittävän tehokkaita, mutta samalla hellävaraisen rentouttavia. Hyvä urheiluhieroja on myöskin perillä hierottavan mahdollisesta harjoitusohjelmasta ja siitä miten rasitus vaikuttaa lihaksistoon.

Urheiluhieronta osana lihashuoltoa 

Kun käyt säännöllisesti urheiluhierojalla, saat rentoutettua lihaksiasi ja siten mahdollistettua paremmin lihasten kehittymisen. Rentouttava lihashuolto myös ehkäisee rasitusvammojen syntymistä, joten siinäkin mielessä hieronnasta on apua.

Ota yhteyttä!

Omasta urheilutausta lisäpotkuja palveluun

Oma urheilutaustani on kilpapainissa, kamppailulajeissa ja lavatanssin opetuksessa, joten etenkin näiden urheilijoiden hieronta on erityisosaamistani. Myös muiden lajien harrastajien hierontaa oma urheilutaustani hyödyttää. Olenkin saanut hyvää palautetta huippu-urheilijoilta mm. Paavo Nurmi -kisoissa, sillä hierontani tapahtuu oikealla teholla, monipuolisesti ja hyviä tuloksia koetaan saavutettavan.

Varaa aika urheiluhierojallasi

Urheiluhieroja Raimo Leppänen toimii urheiluhierojanasi Turussa ja sen lähikunnissa, kuten Kaarinassa, Liedossa, Ruskolla, Maskussa, Raisiossa ja Naantalissa.

Varaa aika, katso yhteystiedot »